Från tal till text
Utskrifter av ljud- och videoinspelningar

Snabb och professionell transkribering

Vi transkriberar inspelningar åt forskare, universitet, advokater och myndigheter. Våra vanligaste uppdrag är transkribering av intervjuer, förhör, rättegångar och föreläsningar. Sedan 2003 har vi samarbetat med 100-tals nöjda kunder i hela Norden.

Så här går du tillväga

Kontakta oss med en beskrivning av ditt projekt och om möjligt även de filer som ska transkriberas. Du kan skicka dina filer upp till 1GB till oss med vårt kontaktformulär. Vi återkommer med en offert och uppskattat leveransdatum. Om du befinner dig i Stockholm går det även bra att skicka material med bud till vårt kontor.

Säkerhet och sekretess

Vi är vana att arbeta med sekretessbelagt material och samtliga projekt behandlas konfidentiellt. Alla som jobbar hos oss har skrivit på sekretessavtal och om nödvändigt så skriver vi naturligtvis ett separat avtal för er. Eftersom allt material skiljer sig åt både vad gäller kvalitet på inspelningen och hur texten ska transkriberas så kan pris och leveranstid variera. Vi debiterar endast per minut inspelat material och inte per sida eller antal arbetstimmar.